Jalusiexperten i Sverige AB

Säkerhetslösningar för alla behov: Jalusi, fönstergaller, smidesgaller, rullgaller och brandskydd

Våra partners

Här ser du våra partners som vi samarbetar väl med. En beskrivning om vad varje partner gör och vad Jalusiexperten har med dem att göra. 

Skyltstället i Sverige AB

Rikstäckande skyltbolag med egen tillverkning. Erbjuder allt inom skylt och profilering. Kontakta oss för pris på skyltar eller gå in på Skyltstället och använd Jalusiexperten som referens.

SER Stängsel

Uppsättning, reparation och underhåll av stängsel och grindar. SER Stängsel utför uppsättning, reparation och underhåll av stängsel och grindar av många olika företag, kyrkor, kommuner och infrastrukturförvaltare. Automatisering av grindar, passagekontroll och elstängsel är produkter som vi levererar och monterar. Jalusiexperten marknadsför och monterar tillsammans med SER stängsel.

Montör.nu

Montör.nu är Sveriges rikstäckande montagekedja för företag och privatpersoner. Våra montörer har erforderlig utbildning som krävs för gällande montage och vi genomför våra montage enligt våra värdegrunder *Hålla tider, *Fackmannamässigt och *Rent & snyggt. Jalusiexperten Monterar på uppdrag åt Montör!

Montagepågarna Syd HB

Montagepågarna syd samarbetar vi med när det gäller montage av taksjutportar, snabbrullportar samt rullgaller. De är experter på montage av alla typer av portar.

Spectratec AB

Spectratec erbjuder högkvalitativa produkter inom solskydd, säkerhetsfilm, profilering, mässmaterial, bildekor mm.

Doorsystem AB

Genom noga utvalda leverantörer tillhandahåller vi dörr- och portlösningar för industrier med kvalité och hygien som som nyckelord. Vi monterar, installerar och servar frysportar, kylportar och rullportar. Våra montörer har lång erfarenhet och hög expertis.

  010-200 76 77   info@jalusiexperten.se