Jalusiexperten i Sverige AB

Säkerhetslösningar för alla behov: Jalusi, fönstergaller, smidesgaller, rullgaller och brandskydd

Portar & vikdörrar

Takskjutportar | Jalusiexperten

Takskjutportar

Platsbesparande portsystem som tack vare olika beslagstyper lämpar sig i alla inbyggnadssituationer. Vi erbjuder måttanpassade lösningar för alla olika användningsområden.

Alla viktiga port- och drivenhetskomponenter såsom portsektioner, karmar, beslag, maskinerier och styrsystem utvecklas och tillverkas av de ledande aktörerna på marknaden. . På så sätt säkerställs hög kompatibilitet mellan port, maskineri och styrsystem. Tack vare ett certifierat kvalitetssäkringssystem hålls högsta kvalitet genom hela produktkedjan, ända från utvecklingsarbete till leverans.

Snabbrullportar | Jalusiexperten

Snabbrullportar

Vi tillhandahåller snabbrullportar i olika utförande från de ledande tillverkarna.

Kontakta oss om ni önskar faktablad och offert.

Vikdörr Saxi | Jalusiexperten

Vikdörr Saxi

Vikdörren är en klassiker som tillverkats sedan 1949. Dörren finns i allt från Bruno Mathsson villor till förskolor och församlingshem runt om i hela Sverige. Typ A går att få i en mängd olika utföranden och storlekar allt enligt önskemål, både som enkel och dubbel dörr.

  Produktinfo

  0410-205 44   info@jalusiexperten.se

Mailproblemet är löst! Vår Epost leverantör har haft tekniska problem senaste veckan. Många mail har därför inte kommit fram, men nu är det löst. Om ni har försökt maila oss under perioden 1-3 december så är vi tacksamma om ni mailar oss igen eller ringer oss så löser vi era frågor direkt! Vänliga hälsningar, Jalusiexperten 0702-084 752